sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Masukakku

Innostuin tekemään kesäkuussa 2010 raskaana olleelle ystävälleni masukakkua. Netistä löytyi toinen toistaan upeampia luomuksia! Aivan mahtavia kakkuja ovat monet saaneet aikaan.

Tähän kakkuun tuli jälleen tumma kääretorttupohja (itse asiassa kaksi) kostutettuna vaniljamaidolla. Täytteenä daim-mascarpone-kermaa ja vadelmia. Masun kokosin kelmulla vuorattuun pyöreäpohjaiseen siivilään ja rinnat kahvikuppeihin ja annoin tekeytyä yön yli.

Seuraavana päivänä kumosin osat tarjottimelle ja kuorrutin vaniljakreemijauheella maustetulla kermalla.

 Sitten kuorrutin kakun sokerimassalla osissa. Ensin ihonvärinen osa, sitten mekko rintoihin ja vielä masulle.
 Mustat tehosteet vielä paikoilleen ja kakku oli valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti