sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Baileys-WienerNougat -muffinit

Häistä jäi yli jonkin verran Baileys Creme Caramel-likööriä. Ajattelin kokeilla tehdä siitä muffineita.

Tässä resepti näihin.
  • 150 g margariinia
  • 1½ dl sokeria
  • 2 munaa
  • 3½ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl Baileys Creme Caramel-likööriä
  • ½ dl kermaa tai maitoa
  • 1 dl Wiener Nougat-crushia
  • ½ levyä valkosuklaata
  1. Vatkaa pehmennyt margariini ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Lisää munat yksitellen.
  3. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan liköörin ja maidon kanssa.
  4. Lisää Wiener Nougat-crush.
  5. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225 asteessa 12-15 minuuttia.
  6. Sulata valkosuklaa ja pursota sula suklaa jäähtyneiden muffinien päälle. Sirottele wienernougatcrushia koristeeksi.
Sammakkovuoat. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti