tiistai 26. heinäkuuta 2011

Koristekokeiluja

Testailin huvikseni uusia silikonimuottejani. Pienet jalkapohjat ovat marsipaania. Kukkaset varastosta asettelin tuohon kuvausta varten.



Kokeilin myös oikeastaan ensimmäistä kertaa värittää mitään tomuväreillä. Helmiäistä ja kristallipulvereita olin käyttänyt enimmäkseen aikaisemmin ja vauvojen hiuksia tomuttanut, mutta siinäpä se sitten olikin. Silikoniset lehti- ja orvokkimuotit tarjosivat oivan mahdollisuuden tomuttamisen harjoitteluun. Kerrassaan uusia orvokkilajeja syntyi. ;) Violetti orvokki on tehty violetista marsipaanista, muut ovat valkoista sokerimassaa.



Kokeilin tehdä myös nimipalikoita jo osittain kuivuneesta jämäkarkkimassasta. Massaa oli kuivuuden vuoksi hiukan haastavaa muotoilla, joten palikoista ei tullut kovinkaan siistejä. Tulipahan silti kokeiltua. :)

2 kommenttia:

  1. Heips,

    Varmaan parhaiten tätä kautta saan laitettua viestiä, kun leivonta-apua kaipailen... Pihlalla on 10.8. 3-v synttärit, ja toivomuksena olisi saada kakku mustikalla (eli sinistä) ja tietty hieman myyrääkin voisi olla mukana. Jos kerkiät/keksit niin saa toteuttaa itseään. Kakun tilaisin siis tuonne 10. päivä ja täysin laktoosittomana. Ja samana päivänä voin hakea ennen synttärijuhlia 16 jälkeen. Sukulaisia tulee vaan kylään, joten ei kovin isosta kakusta olisi kyse.

    Heli

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kukkasia! Ja palikat suloisia. :)
    Eka kertaa visiitillä blogissasi, tänne tulen uudelleenkin!
    T:Sumi

    VastaaPoista