No tällä kertaa tuli kumminkin paha kakku. Näistähän sitä parhaiten oppii, eikös niin?
Jääkaapissa oli siis yksi purkki kuningatar-rahkaa, jonka päiväys lähestyi uhkaavasti. Kehittelin sen ympärille kakun, joka ei lopulta hivellyt makuhermoja. Itse kakkumassa oli hyvää (1 prk Flora Vispiä, 1 prk kuningatar-rahkaa, 130 g valkosuklaata, 4 liivatetta), mutta pohja (Kaurakas mustikka-kekseistä) ja kiille (Marlin Vital mustikka-vadelmamehua) maistuivat teolliselle ja veivät koko kakun maun ikävään suuntaan. Olisi pitänyt tehdä pohja neutraalimman makuisista kekseistä, vaikka tavallisista kaurakekseistä. Ja mehukiilteen sijaan pinnalle olisivat sopineet vadelmat ja/tai mustikat hyytelösokerikiilteellä.
Kakun ulkonäkö jäi lopulta yhtä vaisuksi kuin makukin, kun koristelussakaan ei onnistunut mikään. Flora Vispi näytti huonot puolensa ja pursotus jäi vähemmän kauniiksi. Varastossa ei myöskään ollut sopivan värisiä kukkia, joten lykkäsin muutaman mustan kukan kakun päälle. Ne eivät kokonaisuuteen oikein istuneet.
Ensi kerralla sitten toivon mukaan onnistuneempaa tuotosta. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti