tiistai 11. kesäkuuta 2013

Keski-Suomen kynsiharrastajien tapaaminen

Leipomisen lisäksi tykkään myös lakkailla kynsiä nätiksi. Pari viikkoa sitten tapasimme Keski-Suomen kynsiharrastajien fb-ryhmän voimin. Tapaamispaikkanamme oli Kunsii-blogin Hannelen koti.
Tapaaminen oli ensimmäinen laatuaan, mutta ei varmastikaan viimeinen. Sen verran mukavasti kesäinen lauantai-iltapäivä sujui 9 naisen voimin. Ohjelmassa oli hyvää syötävää, kynsibingoa, kauneimmat kynnet -äänestys, lakkakirppistelyä ja tietysti tutustumista uusiin ihmisiin.


Tein tapaamiseen mangojuustokakun, jonka ohje löytyy tästä postauksesta. Mangojuustokaku on oma lempparini, tykkään sen raikkaasta makeudesta. Kakun päälle väsäsin kynsiaiheisen koristeen. .

 
Huomasin, että hyytelösokerilla tehdyn kiilteen päälle ei kannata laittaa sokerimassakoristetta. Koriste nimittäin liukui kakun päällä kuin luistinradalla. Jos pöytä oli aavistuksenki vino, seilasi koriste edestakaisin. Oli muuten aika jännittävä automatka kakun kanssa miittiin, pelkäsin koko ajan että koriste luiskahtaa kakun päältä ja hajoaa. Tämä oli minulle vähän yllätys, liivatekiilteen päällä koriste ikään kuin tarttuu paikoilleen. Kummankaan kiilteen päällä koriste ei ole kovin pitkäikäinen, mutta helposti kestää kuitenkin tarjoiluun saakka.Tarjoilut olivat loistavat. Mangojuustokakun lisäksi oli Dixi-blogin Helenan leipomia ihanan pehmeitä ja maukkaita mustikkacupcakeja, Kynsilakkahuuruja-blogin Napan tekemää aura-kinkkupiirakkaa sekä Eve's Temptations-blogin Even tekemää ruokaisaa salaattia. Lisäksi oli erilaisia makeita ja suolaisia keksejä, limpparia sekä karkkeja, joita olivat tuoneet mm. My Creative Madness-blogin Lymi.

Kauneimmat kynnet äänestyksen voitti Hannele upeilla limeaiheisilla kynsillään. Tässä Hannelen ottama kuva kaikkien kynsistä. Itse en valtavan vatsani kanssa taipunut ottamaan kuvaa ja pitämään kättä tuossa näkyvillä. :D


Kiitokset kaikille miittiin osallistuneille ja tietysti myös upeille sponsoreille:
1 kommentti: