sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Mistä kaikki alkoi?

Kakkublogeissa ryhdyin surffailemaan, kun suunnittelin kakkua kihlajaisiin keväällä 2009. Tässä vaiheessa kulutuksen alla olivat erityisesti Hellapoliisin ja Kinuskikissan blogit. Halusin tehdä massalla kuorrutetun kakun, mutta en pidä marsipaanin mausta. Niinpä kokeiluun lähti Kinuskikissan vaahtokarkkimassan ohje.

Massan teko oli kohtalaisen helppoa, mutta sen levättyä yön yli ei kaulitseminen enää ollutkaan helppo nakki. Onneksi ystäväni oli mukana ja kaulitsi massan lopulta tarpeeksi suureksi kakun päälle laitettavaksi, jotta minä ehdin hoitaa muut kesken olevat tarjottavat kuntoon.

Kakun väliin tuli tumma kääretorttupohja (tai muutama) sekä vadelma- ja valkosuklaamousset joillakin netistä napatuilla ja vähän itse modatuilla ohjeilla. MMF:n alle laitoin kermavaahtoa. Päällä valkosuklaasta spritsatut sormukset ja sydämet.Kakku ei kohdannut lopulta kovin suurta menestystä kihlajaisvieraiden keskuudessa, mutta kakun suunnittelu ja  lukuisissa kakkublogeissa surffailu sytyttivät minuun leivontakipinän. Toivon, että eteenpäin on tästä kakusta menty. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti