torstai 30. kesäkuuta 2011

Maitoauto

Työkaverini toivoi veljensä valmistujaiskakun päälle koristeeksi maitoautoa ja kirjaa. En ole tosiaankaan vielä paljoa muotoillut sokerimassasta, joten urakka oli kyllä haasteellinen. Tilaus tuli vielä lyhyellä kolmen päivän varoajalla, joten kyllä hommia tehtiin sitten silmät ristissä yötä myöten. Aikaa urakkaan upposi reilusti.

Ensimmäinen yritys maitoautoksi paisui liian suureksi tekemäni kakun päälle laitettavaksi. Mittaa autolla oli parikymmentä senttiä.

Tein siis uuden, pienemmän version. Tälle kertyi mittaa noin 11 senttiä. Tein myös toivotun kirjan ja kirjoitin toivottoman rumalla käsialalla ja liian pienellä fontilla onnittelut laattaan. Kyllä kirosin, mutta en oikein keksinyt tapaa sitä korjatakaan.
Pakasteena toimittamani valkosuklaa-vadelma-mansikkakakku sai koristeen juhlissa päälleen. Myös suuremmalle autolle löytyi paikka toisen kakun päältä. Se sopii loistavasti tuohon suureen kakkuun. Täytekakku ei ole siis minun tekemäni. Melkein toivoisin kuitenkin että olisi, on nimittäin hieno kakku! Kiitokset työkaverilleni kuvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti