tiistai 19. huhtikuuta 2011

Vauvoja, vauvoja

Suureksi harmikseni aikataulut menivät pahimmoilleen ristiin, enkä päässytkään tekemään kakkua ystäväni vauvan ristiäisiin. Sain kuitenkin väkertää koristeen. Toiveena oli vauva viltin alla.

Tein varuiksi 4 vauvaa marsipaanista. Kun kuitenkin onnistuisin söhläämään jossain vaiheessa jotain niin olisi sitten tarpeeksi kuivunut vauva jo valmiina. :)

Tein ensin peiton alla köllöttelevän vauvan. Peitto on sokerimassaa. Peitto olisi kuitenkin kannattanut tehdä karkkimassasta, sillä sokerimassalla oli hiukan taipumus halkeilla pepun kohdalta peiton joutuessa venytykseen.En ollut tyytyväinen siihen, että nuo pallukat nousivat hiukan peiton pinnasta ylös vaikka kuinka niitä koitin painella takaisin. Siispä vääntämään versiota numero kaksi.

Siitä tuli tällainen.

Mielestäni pitsireunuksesta tuli liian pitkä, mutta ajattelin tarjota koristetta ystävälleni vaihtoehdoksi. Jatkoin kokeiluja ja halusin tehdä vauvalle vaipat. Tämän vauvelin kanssa sattui sitten pieni söhläys tomuvärin kanssa ja niin oli vauvan selkä mustanruskeita pilkkuja täynnänsä....Vaippakokeilu oli kuitenkin ihan rohkaiseva ja sitten syntyikin tämä.
Tämä oli toinen vaihtoehto mitä ystävälleni tarjosin ja arvasin oikein, että tämä miellytti enemmän. Niinpä vaippapöksy lähti koristamaan ristiäiskakun päällystä talouspaperilla pehmustetussa rasiassaan. :)

1 kommentti:

  1. Siis nämä on aivan mielettömän sulosia! Sulla on kyllä taito hyppysissä. :)

    VastaaPoista