tiistai 13. marraskuuta 2012

Poikavauva kukkasen keskellä

Vauveliini pääsi uinumaan kukkasen sisään. Tämä koriste matkasi ystäväni mukana juhlistamaan pienen pojan ristiäisiä.
 Koristeen kaveriksi tein muutamia lehtiä, jotka voi asetella mielensä mukaan joko koristeen ympärille tai muualle kakkuun.
Vauva on tehty marsipaanista, kukka on sokerimassan ja karkkimassan sekoitusta. Viimeistelin kukan terälehdet sinisellä kimallepulverilla ja lehdet vihreällä kimallepulverilla. Näin koristeeseen tuli kaunis hohde, joka ei valitettavasti välity oikein kuvista.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, näitä vauvakoristeita on kyllä ihana tehdä.

   Poista
 2. Ihana, millä maalasit hiukset,pastavärilläkö? ovat kerrassaan loistavat.Mä olen sekottanu ihan normi elintarvikevärejä ja maalannut niillä, mutta ei oikeen tule ihan niin hyvää jälkeä tummissa hiuksissa kun tahtoisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väritän vauvojen hiukset tomuvärillä. Ihan kuivana tomuväriä siveltimeen ja sitten pyörivin liikkein vauvelin päähän. :)

   Poista
 3. itse en tuommoista söisi! miettikääpä, vauva leikata viipaleiksi. Silti, vaikka se onkin vain leivonnaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ei varsinaisesti ole tarkoitettukaan syötäväksi, vaan laitettavaksi kakun päälle koristeeksi. Vauvaa ei itse asiassa edes saisi leikattua viipaleiksi, sillä se on kuivatettu kovaksi.
   Tämä ei siis ole leivonnainen, vaan koriste. Koriste on tehty marsipaanista ja sokerimassasta, joten kyllä se olisi myös syötävissä, jos joku siihen haluaa ryhtyä.

   Poista
 4. Olisiko mahdollista saada ohjetta tälläiselle ihanuudelle? :)

  VastaaPoista