torstai 15. syyskuuta 2011

Vauvakoriste


Ystäväni toivoi vauvakoristetta vietäväksi sukulaisensa babyshower-kutsuille. Laitoin vauvan vaihteeksi köllöttelemään lehtien päälle perhosten kanssa.

Vauvan sukupuolesta ei ollut vielä tietoa, joten laitoin koristeen mukaan kaksi sinistä ja kaksi punaista perhosta. Valkoinen perhonen on liimattu vauvan selkään, mutta muut ovat irrallisia. Voivat sitten vaihtaa väriä tarpeen mukaan.Vauva on marsipaania, hiukset värjätty ruskealla tomuvärillä. Vaippa karkkimassaa ja lehdet myös. Perhoset ovat sokerimassaa, värjätty kimalletomulla ja elintarviketussilla.

Tein vielä viime hetkillä lehtien alle alustan valkoisesta sokerimassasta laatan, jotta koriste ei värjää jos se laitetaan vaikka kermakakun päälle. Laatta ei näy, mutta nostaa koristetta sen verran, etteivät alimmat lehdet koske alustaan, eikä väriä näin ollen pääse irtoamaan.

5 kommenttia:

 1. Oi kuinka söpö ja ihana koriste. Oletko tuon vauvan itse tehnyt? Jos olet niin olet kyllä todella taitava :)Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Vauva on tehty silikonisella muotilla. Nuo silikonimuotit ovat nykyään ihan uskomattomia. Minä en tälläiseen kyllä pystyisi käsin muotoilemalla.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kuin mikä =) itse odottelen postista saapuvan tuota samaista muottia ja voi ihanaa kun pääse tälläisiä harjottelemaan, mutta olis mulla kysymyskin elkkiäs tomuvärillä väritit hiukset, varmaankin ihan kuivalla värillä eli et sekoittanut veteen? ja oletko myös nuo silmät ja taipeet varjostanut värillä vai näyttääkö se vaan kuvassa siltä?

  VastaaPoista
 4. Hei Suvi-Tuuli, mukava kun kävit! :)Ihan kuivana juu töpöttelin siveltimellä tomuväriä vauvan päähän. Taipeita en ole varjostanut lainkaan, silmiin laitoin aavistuksen väriä.

  VastaaPoista