tag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post5427675396673371420..comments2023-06-22T02:31:53.791-07:00Comments on SuklaaSammakko: Kukkiva puuSuklaaSammakkohttp://www.blogger.com/profile/03959090502077026683noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-65432381406009790032011-04-19T12:52:33.617-07:002011-04-19T12:52:33.617-07:00Ei syntynyt kakkua, eikä muutakaan makeaa. Pizzaa ...Ei syntynyt kakkua, eikä muutakaan makeaa. Pizzaa tehtiin yhdessä ja tuli muuten jostain syystä paljon parempaa kuin yleensä. Tai sitten oli vaan kovempi nälkä. :DCeracihttps://www.blogger.com/profile/00958617463935683442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-17582077034566575882011-04-19T11:23:29.875-07:002011-04-19T11:23:29.875-07:00Heli: Mukava oli kun kävitte kylässä. :) Ja uskon,...Heli: Mukava oli kun kävitte kylässä. :) Ja uskon, että käyttöä löytyy koristelutarvikkeille ennemmin tai myöhemmin.<br /><br />Päivi: Joko olet vatkaimen hankkinut? Kyllä se on ihan ykköstarvike leivonnassa. Käsin vatkaamista ei liiemmin tule harrastettua. Ja newyorkilainen juustokakku kuulostaa herkulliselta. :)<br /><br />Ananda: Thank you very much. I love your blog, your pictures are absolutely stunning. I´m not much of a photographer myself but I enjoy looking great pictures.<br /><br />Ceraci: Mitäs syntyi tyttöjen iltaan?SuklaaSammakkohttps://www.blogger.com/profile/03959090502077026683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-29446420240742528042011-04-04T05:40:17.955-07:002011-04-04T05:40:17.955-07:00Voi että, tosi kaunis kakku. Pitäisiköhän oikein h...Voi että, tosi kaunis kakku. Pitäisiköhän oikein hiukan leipoa ensi viikonlopuksi, kun tyttöjeniltaa vietellään. Sulta saa täältä aina sellaisen inspiraatiopuuskan, kun on niin kauniita ja herkullisen näköisiä ihanuuksia. :)Ceracihttps://www.blogger.com/profile/00958617463935683442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-11547008867418201502011-04-03T12:10:33.451-07:002011-04-03T12:10:33.451-07:00Suvi your cakes are very beautiful and very creati...Suvi your cakes are very beautiful and very creative. I'm sure to try some of ur recipes very soon! You are doing a great job here! i love those pink flowers probably i should learn to make fondant coating and flowers from you :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11664695307228244370noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-56261071140019115512011-04-02T15:25:35.199-07:002011-04-02T15:25:35.199-07:00Taalla alkaa pian olemaan kirsikankukka-aika kasil...Taalla alkaa pian olemaan kirsikankukka-aika kasilla. Washingtonissa se on parhaillaan kaynnissa, joten varmaan viikon parin sisaan kukat loytyvat taaltakin. :) <br /><br />Ma tilailin vasta erilaisia leivontatarvikkeita, kun ei ole hirveasti tullut aiemmin leivottua. Osa tarvikkeista paasee heti kayttoon ja muillekin olisi jo suunnitelmia. Vatkain pitaisi viela hankkia, ettei tarvitse alkaa kasin vatkailemaan. :D Ensimmaisena listalla on newyorkilainen juustokakku (viela kevaan aikana), mutta porkkanapiirakkaakin tekisi mieli. :)Päivihttps://www.blogger.com/profile/00980699027954202087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-27871632766373881472011-03-28T08:40:39.067-07:002011-03-28T08:40:39.067-07:00Oletko miten loppuviikosta kotona ja leipomassa? (...Oletko miten loppuviikosta kotona ja leipomassa? (Ei kyllä meitä varten mitään erikoisia luomuksia tarvitse sitten tehdä.) Voitas tulla uudella autolla lasten kanssa kylään, kun saadaan se toivottavasti torstaina. Miten olet kotosalla? <br /><br />Tää kakku toi kyllä ihan Japanin kirsikkakukat mieleen, näin kylmässä ja lumisessa Suomessa. Oli ihan pakko päivällä vielä omista kuvista tarkistaa, että kyllä ne kirsikkakukat on aika samanlaisia. Niin ja muuten Japanissa oli aivan todella paljon noita koristelutarvikkeita/-vehkeitä myynnissä. Itsekin toin niitä, mutta ei ole paljon tullut käytettyä.hekalehthttps://www.blogger.com/profile/03418839926766628963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-43285077842149303462011-03-26T00:59:25.865-07:002011-03-26T00:59:25.865-07:00Sinäpä sen sanoit! Geisha-täyte olisi tietysti pit...Sinäpä sen sanoit! Geisha-täyte olisi tietysti pitänyt tehdä tähän kakkuun. Kuinka se ei tullut minulla mieleen!?<br /><br />Tuo karkkimassa on helppo saada sileästi kakun päälle, kun sitä voi venyttää pelkäämättä repeämiä. Muutama ryppy tuonne alareunaan kuitenkin jäi, mutta jospa kakku olisi syötävää niistä huolimatta. :D<br /><br />Nostan siis massan kakun päälle ja siloitan ensin päällysen. Sitten ryhdyn painelemaan reunoja kiinni kakkuun. Ryppyjen kohdalla venytän massaa hiukan ja oikaisen rypyn suoraksi ennen massan painamista kiinni kakun reunaan. Multa löytyy kaapista ihan siloittajakin, mutta sitä käytän yleensä vasta ihan viimeistelyssä.SuklaaSammakkohttps://www.blogger.com/profile/03959090502077026683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2227330107715441032.post-44610966147701684572011-03-26T00:24:36.183-07:002011-03-26T00:24:36.183-07:00Voi että on nätti! Tulee jotenkin mieleen, että to...Voi että on nätti! Tulee jotenkin mieleen, että ton kakun sisältä löytyy Geisha-täytettä :D Miten saat ton päällyksen noin sileesti ja nätisti aina kakkujen päälle?Laurahttps://www.blogger.com/profile/03435310056206402549noreply@blogger.com